Замяна и Връщане

Продукт закупен от онлайн магазин coolmama.bg може да бъде върнат или заменен до 14 дни след получаването му. Върнатият продукт трябва да бъде в безупречен търговски вид. Продуктът, за да подлежи на замяна, трябва да бъде в цялостна опаковка, с всички налични етикети, да не е носен, да няма аромати по него, да не е пран и да не е гладен. Преди да предприемете връщане или замяна на продукт, трябва да поискате това да се случи, след като попълвате формуляра за връщане, като посочите причината за връщане.

  • Връщането или замяната на продукт трябва да е чрез куриерската фирма, с която е доставен.
  • Разходите по доставката се поемат от клиента, без наложен платеж.

След като получим върнатия продукт и се уверим, че са спазвани всички указания, в срок до 10 календарни дни на клиента се изпраща продуктът, който е избрал за замяна. Разходите за доставка се поемат от клиента.

Освен горепосоченото, моля имайте предвид, че:

  • Не могат да се подават повече от една заявка за замяна едновременно за една и съща поръчка, но можете да включите най-много до 2 артикула във всяка заявка.
  • Опцията за замяна не се извежда, ако закупеният артикул вече не е в наличност.

При връщане на стоки, стойността на поръчаните артикули (без сумата, която сте заплатили за доставка при получаването на поръчката си) ще ви бъде изплатена в срок до 14 календарни дни по банкова сметка, която сте ни предоставили с формуляра за връщане. Потвърждение за връщането ще получите по имейл, щом то бъде направено.

Потребителят няма право да върне чорапи и чорапогащи, бански костюми и бельо. Доставчикът запазва правото си, да не приема връщането на тези артикули и да не възстанови заплатената от Потребителя сума по Чл. 57. от ЗЗП. За избягване на всякакви съмнения – при връщане от страна на Потребителя на чорапи и чорапогащи, бански костюми и бельо, Доставчикът се задължава да върне стоката обратно към Потребителя, като транспортните разходи са за сметка на последния.


    Връщане на стока

    (Всички полета са задължителни)




    Може да го откриете в имейла, от който сте поръчали
    Номерът и датата на касовата бележка се намират върху самата бележка.
    При връщане на стоки, стойността на поръчаните артикули (без сумата, която сте заплатили за доставка при получаването на поръчката си) ще ви бъде изплатена в срок до 14 календарни дни по банкова сметка, която сте ни предоставили с формуляра за връщане. Потвърждение за връщането ще получите по имейл, щом то бъде направено.
    Попълвате това поле два пъти, за да сме абсолютно сигурни, че сте въвели правилния IBAN. В случай че в двете полета присъстват различни IBAN номера, ще се свържем с вас за уточнение кой от тях е правилният.


    ИЗКЛЮЧЕНИЯ:

    В случай на фабричен дефект, установен само за стоките от категорията бельо, след получаването на продукта, Клиентът го връща за сметка на Доставчика и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай разходите за доставка са за сметка на Доставчика.

    Адрес за връщане или замяна: „Кул Мама“ ДЗЗД, гр. Добрич 9300, ул. Антон Стоянов №3

    Дефектен продукт

    Всички продукти се проверяват преди да бъдат изпратени към клиентите ни, но ако е получен дефектен или грешен продукт, трябва да попълвате формуляра за връщане, като посочите причината за връщане.

    Връщането на дефектен продукт се извършва при условията и реда за връщане, посочени по-горе и съгласно Общи Условия на онлайн магазин batashop.bg

    Онлайн магазин coolmama.bg не носи отговорност за дефектни продукти и не участва в изработката или пакетирането на продуктите.