Ползи и недостатъци на уред за почистване на риба

уред за чистене на люспи

Уред за чистене на люспи или скрепер за риба61 FsshIPL. SL1024

Знаем, че консумацията на риба и рибни продукти е полезна и неизменна част от нашето меню. Често се случва обаче рибата, която купуваме или рибар от семейството е уловил да трябва да се почисти от люспите.

Този момент е вероятно най-неприятният за всяка жена при приготвянето на риба. Има уред, който може значително да облекчи тази част от приготвянето.

Този уред е част от полезната кухненска посуда, която се използва за почистване на люспите на риба и е налична в нашият онлайн магазин. Подходящ за всяка риба с люспи. Нека да Ви разкажем накратко какви ползи получавате, когато използвате уреда. Може да видите и продукта тук.

  • изключително ефективни за изчистване на люспите на рибата от кожата
  • удобни за използване и се предлагат в дизайни, които обикновено са ръчни
  • ергономично проектирани, така че остриетата да не увреждат кожата на рибата
  • малка посуда, те не се нуждаят от голямо пространство за съхранение, вместо това можете да ги закачиш или да ги държите на стелажи
  • не изискват голямо количество поддръжка и почистване, тъй като могат просто да се измият със сапун и след това да се изплакнат с вода, но винаги да се съхраняват сухи

Изгледай видеото и виж повече.

Уред за чистене на люспи от риба

Дори и с висококачествен инструмент на ваше разположение, премахването на люспи от рибата може да бъде много трудно. Колкото и да внимавате, рибните люспи вероятно ще излетят във всички посоки. Това може да направи процеса на почистване дълъг и неприятен.

За щастие това няма да е проблем, когато изберете уреда за почистване на рибни люспи. Горната част на този модел е поставена със специален прозрачен калъф, предназначен да събира рибните люспи, така че да не прелитат из цялата кухня.

Вземете нещата във ваши ръце …

Дръжката на този модел е създадена в стила на рибена опашка и е специално текстурирана, за да улесни доброто сцепление, дори когато ръцете ви са мокри или мазни. Цялостният рибо-подобен дизайн на този модел също помага да се добави нотка на забавление и го прави доста привлекателен за показване. Най-важното е, че след като приключите със задачата, просто разкачете кутията и изпразнете рибните люспи.
Цялостният дизайн на този модел е много лесен за почистване и може просто да се изплакне под крана. След това можете да закачите уреда за почистване на люспи с помощта на отвора, поставен в опашката.

Разгледай още продукти в магазина


Вижте още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *